Μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κιν.Αλ.

Είναι μεγάλη η τιμή που μου γίνεται από τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και από τα θεσμικά όργανα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, όσο μεγάλη είναι και η ευθύνη της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών για τον Νομό Φωκίδας.

Οι δημοκρατικές αξίες, οι αγώνες για την πατρίδα και ο σταθερός ευρωπαϊκός – σοσιαλδημοκρατικός προσανατολισμός του Κινήματος αποτελούν ξανά σήμερα την αληθινά νέα και εθνικά αναγκαία πρόταση για την Ελλάδα.

Από την πλευρά μου, οι αρχές και οι αξίες του ΠΑΣΟΚ, τις οποίες ενστερνίζομαι από τα εφηβικά μου χρόνια, συναντούν την μεγάλη αγάπη και αγωνία για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Φωκίδα, προς όφελος της οποίας συνεχίζω να διαθέτω κάθε δύναμη και κάθε εμπειρία που έχω αποκτήσει.

Η προέλευσή μου από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η δημιουργική και αγωνιστική πορεία μου σ’ αυτήν επί τρεις πλήρεις θητείες, μου δίνουν την βεβαιότητα ότι ο χώρος και οι αξίες του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είναι αυτές που εξυπηρετούν πραγματικά και απαντούν στα πολλά προβλήματα της παραμελημένης ελληνικής Περιφέρειας.

Σε μια βαθιά διχασμένη χώρα (αλλά και σ’ έναν μικρό τόπο ξεχασμένο) αξίζει να δοθεί και πάλι το βήμα στις δυνάμεις της προόδου, της εθνικής ενότητας, αλλά και του γνήσιου πατριωτισμού.
Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να διαβάσουν και να ακούσουν προσεκτικά τις θέσεις του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, να παρακολουθήσουν την προεκλογική μας εκστρατεία (όπως και όλων των κομμάτων) και να οδηγηθούν στην κάλπη με πνεύμα ευθύνης και αποφασιστικότητας, απορρίπτοντας τα εκβιαστικά διλήμματα!

Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συναγωνιστές για την στήριξή τους!

Συγχαίρω τους συνυποψήφιούς μου και τους εύχομαι καλό δημοκρατικό αγώνα!

31 Ιανουαρίου 2023

Μαίρη Ζ. Ανδρεοπούλου
Υποψήφια Βουλευτής Νομού Φωκίδας
ΠΑΣΟΚ – Κιν.Αλ.