Αγώνας για τα βουνά μας και τα ποτάμια μας!

Τα πράγματα είναι απλά. Τα επόμενα χρόνια θα δοθεί μεγάλη μάχη για τα βουνά μας και για τα ποτάμια μας!

Από τη μια αυτοί που προωθούν επιχειρηματικά συμφέροντα, με ελάχιστο οικονομικό όφελος για την τοπική κοινωνία και τεράστια επίπτωση στο περιβάλλον (βλ. υδροηλεκτρικά εργοστάσια στον ποταμό Μόρνο και ανεμογεννήτριες στην Οίτη).

Από την άλλη αυτοί που πιστεύουμε ότι η ορεινή περιοχή του Δήμου μας μπορεί να αναβαθμιστεί ουσιαστικά και να προσφέρει δεκάδες θέσεις εργασίας με την ήπια τουριστική ανάπτυξη. Προϋπόθεση είναι να αξιοποιηθούν και να προστατευτούν απόλυτα τα καταπληκτικά βουνά μας, με τα δάση, τα οροπέδια, τις κορυφογραμμές και τα υπέροχα ποτάμια μας.

Πλέον, δεν μπορεί κανείς να κρύβεται. Το τι πιστεύει πραγματικά ο καθένας, το έχει αποδείξει η στάση του στις κρίσιμες αποφάσεις.
Από την μία η δυναμική διεκδίκηση και η πολλαπλή ανάδειξη της φιλοπεριβαλλοντικής ανάπτυξης, που εμείς εκφράσαμε όταν διοικήσαμε τον Δήμο.

Από την άλλη η αδιάφορη, βολικά επιπόλαιη και σε πολλές περιπτώσεις καθαρά αντιπεριβαλλοντική στάση της σημερινής δημοτικής αρχής σε κρίσιμα ζητήματα…
Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο και κρίσιμο για το μέλλον μας. Ας πάρουμε όλοι μας εξίσου καθαρή θέση στην κάλπη της Κυριακής!

Μαίρη Ζ. Ανδρεοπούλου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών